Bjarne 30år??

HEJSA!! 

Bjarne 30år??

Her kan du finde lidt praktiske oplysninger omkring min fødselsdag, (vigtigst er selvfølgelig min ønskeseddel)  og derudover synes jeg du skal tjekke ind på siden i ugen op til min fødselsdag, da det kan være der dukker noget op du skal vide, Who knows ??

Hvis du ikke er helt sikker på hvordan du har opført dig til festen regner jeg med at lægge et par billeder eller to op på siden senere... se billeder her : billeder

Mangler du indbydelsen kan du downloade den på dette link:

indbydelse

Og så til det vigtigeste :::::: Hvad gir man manden der ikke har alt??? Download ønskeseddel her : Ønskeseddel

Tilmelding : 30@bjarmo.dk eller 

86644445

Vi mødes jo som skrevet lørdag d. 4.sep kl. 19:00 i Valhalla i Odingården. Hvis du finder apoteket på dette link  Svaneapoteket lille sct. pedersstræde 10 viborg , så er der en port ved siden af som du kører ind ad. Nede i bunden ligger valhalla.   Go to the light.

 

Ingen fest uden mad og drikke. Selve menuen har jeg ikke rigtig fundet ud af endnu, men mon ikke jeg udnytter at mine forældre bor på en gård. Måske overvejer jeg at indføre en ny mad-trend såsom Sushi-ko... hmm..

Drikkevarer er on the house, i hvert fald når det gælder øl og vin. Spiritus vil også figurere til festen, dog skal man her gøre sig fortjent til dette (mere om det til festen...HeHe..)

 

Hvis der er nogle der kommer langvejs fra og ikke mener de kan holde den kørende hele natten, så ring eller skriv så finder vi ud af noget overnatning.

VI SES